21. nov. 2011

Never...

.


"Never chase love, affection or attention.
If it isn't given freely by another person,
it isn't worth having."


.

14. nov. 2011

Vitenskapen om seksuell helse

"Seksuell helse er på kort tid innarbeidet som ett av de viktigste begreper innen sexologisk fagterminologi. Men sexologer som forfekter både åpenbare og sannsynlige helsefordeler ved seksuell aktivitet, møtes med skepsis fra seksualmedisinere som mener at helserisikoene er større enn helsefordelene."


"Og for dem som trodde at nordisk sexologi har gått i bresjen for den progressive utviklingen innen sexologisk tenkning, bør det minnes om at nordisk sexologi har kommet langt, men at de viktigste strategene for utvikling av begrepene seksuell helse og seksuelle rettigheter er sexologer fra Spania, Latin-Amerika, USA og Nederland."


Forfatter: Terje Gammelsrud, Cupido 2011

Helsefordeler ved god sex

Kåthet og seksuell aktivitet kan gjøre godt for helse og livskvalitet, hevder sexologer. Her er Cupido'liste med 20 dokumenterte sammenhenger mellom seksualitet og helse.


"Seksuell aktivitet og akseptering av seksuell legning vil fremme mental helse. Forskere har påvist at seksuell avholdenhet innebærer en vesentlig helserisiko."


"Folk med en nytelsespreget personlighet viser liten tilbøyelighet til aggressiv eller voldelig atferd, og folk med aggressiv personlighet viser liten evne til toleranse og sensuell nytelse."


Forfatter: Terje Gammelsrud, Cupido 2011

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...